+36 20/941-8292 | +41 79/475-6637 jelentkezes@svajciallas.hu

1.A jelentkezés menete

Ahhoz, hogy jelentkezni tudjon egy vagy több általunk meghirdetett álláslehetőségre, ahhoz regisztrálnia kell magát a Swiss Gebäudetechnik Personalverleih GmbH HRMaster rendszerébe. A regisztráció teljesen ingyenes és nagyjából 10 percet vesz igénybe. Elöljáróban megjegyeznénk minél pontosabban tölti ki a jelentkezési lapot annál pontosabb rálátása lesz megbízóinknak az Ön szakmai hátterére, képzettségére.

A Személyes adatok felhasználásának jogalapja a jelentkező hozzájárulásán alapul. A regisztráció során kérjük olvassa el az Adatvédelmi tájékoztatót, melyet jelölőnégyzet segítségével tud elfogadni. Ez a leírás részletesen tartalmazza, az adatkezelés célját, jogalapját, az adatkezelés időtartamát, valamit az Ön jogait, melyeket az adatakezelés során érvényesíthet.

A regisztráció a karrier oldalunkon lehetséges melyet az alábbi linken, vagy a képre kattintva érhet el:

Link:

https://sg-personal.hrmaster.hu/DataCenter/Registration/PositionList

Önnek a regisztráción túl még jelentkezni kell legalább egy általunk meghirdetett pozícióra (azaz állásra). Ezt megteheti a rendszeren belül majd bejelentkezés után vagy akár most, rögtön a regisztráció során. 

A lap legaljára görgetve a „regisztráció” gombra kattintva tud pozícióra való jelentkezés nélkül regisztrálni.

Az alábbi mezőben láthatók a meghirdetett pozíciók. A részletekre kattintva a megjelenő új oldal alján baloldalt tud rögtön a pozícióra jelentkezve regisztrálni.

2.Regisztrációs feltételek

Szeretnénk egy pár szóban lefektetni néhány irányelvet, melyet betartását kérjük valamennyi jelentkezőnktől:

a) a regisztráció során kérjük a valóságnak megfelelő, teljes információt közölni a Regisztrációs Adatlap kérdéseire vonatkozóan;

b) a regisztrációs adatokat változás esetén haladéktalanul, annak megfelelően frissíteni, javítani.

c) kérjük, hogy csak olyan adatot adjon meg amelyet kérünk, ellenkező esetben a felesleges adatok törlésre kerülnek.

A jelentkezők által nyújtott adatok valótlansága, hiányossága vagy pontatlansága esetén az SG Personal GmbH-nak jogában áll részlegesen vagy teljes mértékben felfüggeszteni vagy megszüntetni a jelentkező hozzáférését a Weboldalhoz, vagy bármely szolgáltatáshoz.

3.A regisztráció lépései

Az előbb említett módok közül bármelyiket is válassza az a regisztrációs oldalra vezeti Önt. Itt a kötelezően kitöltendő mezőket a rendszer pirossal színnel és egy csillaggal jelöli. Ahogy a leírás elején említettük minél pontosabban tölti ki a jelentkezési lapot annál pontosabb rálátása lesz megbízóinknak az Ön szakmai hátterére, képzettségére.

A rendszer sajátosságából adódóan pár, már ismert kérdésre szeretném felhívni a figyelmet az alábbi pontokban:

  1. Dátumok megadásának módja
  2. Nyelvtudás
  3. Munkatapasztalatok megadása
  4. Pozícióval kapcsolatos információk
  5. Adatok elmentése

1) A regisztráció során több helyen a jelölt dátum megadására van kérve, melyet a felugró naptár segítségével adhat meg vagy a dátum beírásával. Kérjük ügyeljen rá, hogy beírások az évszám hónap és nap után tegyen pontot, mert ellenkező esetben a rendszer nem fogja elfogadni! Pl.: 2010.05.21.

2) A nyelvtudás megadásánál kérjük adja meg anyanyelvét is ne csak a tanult nyelveket. A nyelvtudási szintek jelölésénél kérjük használja a következő lehetőségeket:

  1. A1|A2 – nyelvvizsgával rendelkező alapfok
  2. B1|B2 – nyelvvizsgával rendelkező középfok
  3. C1|C2 – nyelvvizsgával rendelkező felsőfok
  4. Anyanyelvi szint
  5. Szakmai alap szint

3) A Munkatapasztalatok kitöltésénél kérjük adja meg a megjegyzés részben, hogy milyen anyagokkal, milyen technológiákkal dolgozott előző munkahelyein. A dátumok megadása során, ha nem tudja pontosan a kezdés és befejezés dátumot kérjük adja meg közelítően, azaz hónapra pontosan, úgy, hogy az adott hónap elsejét adja meg.

4) Pozícióval kapcsolatos információk mezőben kérjük adja meg Ön mikor tud leghamarabb munkába állni. Itt megadhatja a munkanapok számát vagy egy konkrét dátumot. Számunka ez az információ különösen fontos. 

5) Az adatok kitöltése után kérjük olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot és amennyiben elfogadja, jelölje be a négyzetet és klikkeljen a mentés gombra.

Ezzel a regisztráció végéhez érkeztünk. A megadott e-mail címre néhány percen belül egy üzenetet fog kapni a belépéshez szükséges információkkal. Köszönjök, hogy jelentkezett!

4.A rendszer használata

A kiküldött emailben a jelszó módosító linkre kattintson először. Itt állíthatja be új jelszavát, a felhasználó néven nem változtathat. Ha ez megtörtént beléphet a rendszerbe az emailben szereplő link segítségével. A jelszónak minimum 6 karakter hosszúnak kell lennie, valamint tartalmaznia kell legalább egy nagy betűt és egy számot.

Ha ez megtörtént beléphet a rendszerbe az emailben szereplő link segítségével.

Belépés után ez a kép fogadja majd Önt.

 A bal oldalsó menü a 3 vonallal van jelezve.

 A bal oldalsó menüre kattintva léphet be profiljába.

A rendszeren belül megtekintheti a nyitott pozíciókat. Továbbá hozzáférhet a már megadott adataihoz. Ezeket itt módosíthatja, kiegészítheti, vagy törölheti. Amennyiben saját adatait módosítja vagy törölni kívánja a jobb felső sarokban található ikonok segítségével teheti meg. Felhívjuk figyelmét, amennyiben adatmódosítás során nem menti le az adatait a rendszer nem jegyzi meg a módosítást!